Lamm i currysås med majs och linser
Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser:
till 4 personer
600 g innanlår av lamm i tärningar
Olja
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
1 msk curry
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
1 dl crème fraiche 34 %
3 msk soja
2 burkar Bonduelle gourmet majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)
2 burkar Bonduelle linser (avrunnen vikt 2 x 130 g)
¼–½ savojkål
Salt och peppar
Dekoration: Pistagenötter och mynta
Olja
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
1 msk curry
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
1 dl crème fraiche 34 %
3 msk soja
2 burkar Bonduelle gourmet majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)
2 burkar Bonduelle linser (avrunnen vikt 2 x 130 g)
¼–½ savojkål
Salt och peppar
Dekoration: Pistagenötter och mynta
Ingredienser för 4 personer
600 g innanlår av lamm i tärningar
Olja
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
1 msk curry
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
1 dl crème fraiche 34 %
3 msk soja
2 burkar Bonduelle gourmet majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)
2 burkar Bonduelle linser (avrunnen vikt 2 x 130 g)
¼–½ savojkål
Salt och peppar
Dekoration: Pistagenötter och mynta
Olja
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
1 msk curry
1 burk krossade tomater
2 dl vatten
1 dl crème fraiche 34 %
3 msk soja
2 burkar Bonduelle gourmet majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)
2 burkar Bonduelle linser (avrunnen vikt 2 x 130 g)
¼–½ savojkål
Salt och peppar
Dekoration: Pistagenötter och mynta
- Steg 1Stek köttet i en gryta. Skär lök och vitlök i skivor och stek med köttet.
- Steg 2Tillsätt curry, tomater, vatten, crème fraiche och soja. Låt sjuda under lock 20 minuter.
- Steg 3Låt majs och linser rinna av och tillsätt i grytan tillsammans med skuren kål. Låt sjuda ca 5 minuter.
- Steg 4Smaka av med salt och peppar och strö över pistagenötter och mynta innan servering.
Tips:
Servera gärna med naanbröd.
Se även: