Stekt kyckling med cashewnötter och majs

Lätt
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
125 g kycklingbröst i bitar

1 msk. vegetabilisk olja

1 liten röd paprika

1 lök, ca 50 g

1 vitlöksklyfta

1 msk. söt chilisås

1 msk. ostronsås

1 msk. soja

1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)

Färsk koriander, hackad

30 g cashewnötter, saltade

Salt
Ingredienser för 1 person
125 g kycklingbröst i bitar

1 msk. vegetabilisk olja

1 liten röd paprika

1 lök, ca 50 g

1 vitlöksklyfta

1 msk. söt chilisås

1 msk. ostronsås

1 msk. soja

1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)

Färsk koriander, hackad

30 g cashewnötter, saltade

Salt
  1. Steg 1
    Skär kycklingbröstet i mindre bitar. Ca 6–8 bitar.
  2. Steg 2
    Skär paprikan i ca 4 cm stora bitar. Finhacka lök och vitlök.
  3. Steg 3
    Stek köttet i lite olja i en stekpanna eller wokpanna ca 3–4 minuter.
  4. Steg 4
    Tillsätt vitlök, lök och paprika och stek i ytterligare ca 4–5 minuter.
  5. Steg 5
    Tillsätt ostronsås, söt chilisås, soja och majs och blanda ordentligt.
  6. Steg 6
    Lägg upp på en tallrik och strö över hackad koriander och krossade cashewnötter.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +