Hackebiff med majs, mandlar och persilja
Lätt
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
125 g hackat oxkött
20 g mandlar
10 g bredbladig persilja, ca 4 kvistar
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
1 msk. vegetabilisk olja
50 g blandad grönsallad
2 msk. crème fraiche
Salt
Svartpeppar
20 g mandlar
10 g bredbladig persilja, ca 4 kvistar
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
1 msk. vegetabilisk olja
50 g blandad grönsallad
2 msk. crème fraiche
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
125 g hackat oxkött
20 g mandlar
10 g bredbladig persilja, ca 4 kvistar
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
1 msk. vegetabilisk olja
50 g blandad grönsallad
2 msk. crème fraiche
Salt
Svartpeppar
20 g mandlar
10 g bredbladig persilja, ca 4 kvistar
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
1 msk. vegetabilisk olja
50 g blandad grönsallad
2 msk. crème fraiche
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Grovhacka persilja och mandlar.
- Steg 2Lägg köttet i en skål och rör ner majs, mandlar och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar.
- Steg 3Forma en biff och stek i stekpanna i 1 msk olja ca 3–4 minuter på varje sida.
- Steg 4Servera biffen med blandad grönsallad och crème fraiche.
Se även: