Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor

Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 msk. naturell yoghurt

½ tsk. wasabipasta

200 g röd spetskål/rödkål

1 grönt äpple

1 msk. äppelcidervinäger

1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)

20 g ärtskott

Salt

Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 msk. naturell yoghurt

½ tsk. wasabipasta

200 g röd spetskål/rödkål

1 grönt äpple

1 msk. äppelcidervinäger

1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)

20 g ärtskott

Salt

Svartpeppar
  1. Steg 1
    Rör ihop yoghurt med wasabi och smaka av med salt.
  2. Steg 2
    Skär hälften av kålen grovt och en den andra hälften i tunna strimlor.
  3. Steg 3
    Skär äpplet i tunna skivor och vänd skivorna i äppelcidervinägern.
  4. Steg 4
    Blanda samman allt och tillsätt de röda kidneybönorna.
  5. Steg 5
    Dekorera salladen med ärtskott och krydda med svartpeppar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
  • Vegetarisk gryta med kidneybönor och majspuré

  • Tonfisksallad med gurka, röda kidneybönor, senap och knäckebröd

  • Svamptoast med röda kidneybönor och kikärtor, citron och persilja