Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor
Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Rör ihop yoghurt med wasabi och smaka av med salt.
- Steg 2Skär hälften av kålen grovt och en den andra hälften i tunna strimlor.
- Steg 3Skär äpplet i tunna skivor och vänd skivorna i äppelcidervinägern.
- Steg 4Blanda samman allt och tillsätt de röda kidneybönorna.
- Steg 5Dekorera salladen med ärtskott och krydda med svartpeppar.
Se även: