Wokstekt oxkött med majs
Lätt
1 person
25 min.
Ingredienser:
för 1 person
125 g oxkött, skuret i strimlor
1 vitlöksklyfta
1 lök, ca. 50 g
1 msk. vegetabilisk olja
200 g broccoli
50 g minimajs
1 msk. ostronsås
1 msk. soja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
10 blad thaibasilika
2 tsk. sesamfrö
1 vitlöksklyfta
1 lök, ca. 50 g
1 msk. vegetabilisk olja
200 g broccoli
50 g minimajs
1 msk. ostronsås
1 msk. soja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
10 blad thaibasilika
2 tsk. sesamfrö
Ingredienser för 1 person
125 g oxkött, skuret i strimlor
1 vitlöksklyfta
1 lök, ca. 50 g
1 msk. vegetabilisk olja
200 g broccoli
50 g minimajs
1 msk. ostronsås
1 msk. soja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
10 blad thaibasilika
2 tsk. sesamfrö
1 vitlöksklyfta
1 lök, ca. 50 g
1 msk. vegetabilisk olja
200 g broccoli
50 g minimajs
1 msk. ostronsås
1 msk. soja
1 burk Bonduelle mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
10 blad thaibasilika
2 tsk. sesamfrö
- Steg 1Finhacka lök och vitlök.
- Steg 2Skär broccolin i tunna skivor på längden.
- Steg 3Värm upp olja i en wokpanna eller i en stor stekpanna och bryn kött, lök och vitlök i ca 3–4 minuter.
- Steg 4Tillsätt broccoli, minimajs, ostronsås och soja och låt sjuda 3 minuter. Vänd därefter ner majs och thaibasilika.
- Steg 5Lägg upp i djup tallrik och strö över basilikablad och sesamfrön.
Se även: