Grillat bröd med krämig getost, basilika, bönmix, blåbär och majs
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar Bonduelle bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)
1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
Ingredienser för 4 personer
2 burkar Bonduelle bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)
1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
- Steg 1Grilla brödet och gnid in det med vitlök.
- Steg 2Häll bönor och majs i en sil och kyl med kallt vatten. Blanda bönmix med majs, olja och vinäger.
- Steg 3Smaka av med salt och peppar.
- Steg 4Skär basilika fint.
- Steg 5Bred brödet med getost och placera det på ett fat eller 4 tallrikar.
- Steg 6Fördela bönmixen på brödet och strö över basilika och blåbär.
Tips:
Kan gärna serveras med färskost och jordgubbar.
Se även: