Grillat bröd med krämig getost, basilika, bönmix, blåbär och majs

Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar Bonduelle bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)

1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)

4 stora skivor bröd/surdegsbröd

1 vitlöksklyfta

1 msk olivolja

1 msk äppelcidervinäger

¼ knippe basilika

120 g getost/gräddost

100 g blåbär
Ingredienser för 4 personer
2 burkar Bonduelle bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)

1 burk Bonduelle majs (140 g avrunnen vikt)

4 stora skivor bröd/surdegsbröd

1 vitlöksklyfta

1 msk olivolja

1 msk äppelcidervinäger

¼ knippe basilika

120 g getost/gräddost

100 g blåbär

Tillaga detta recept med:

Majs - 3 x 150 g
  1. Steg 1
    Grilla brödet och gnid in det med vitlök.
  2. Steg 2
    Häll bönor och majs i en sil och kyl med kallt vatten. Blanda bönmix med majs, olja och vinäger.
  3. Steg 3
    Smaka av med salt och peppar.
  4. Steg 4
    Skär basilika fint.
  5. Steg 5
    Bred brödet med getost och placera det på ett fat eller 4 tallrikar.
  6. Steg 6
    Fördela bönmixen på brödet och strö över basilika och blåbär.
Tips:
Kan gärna serveras med färskost och jordgubbar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
  • Små rostade morötter med majs, champinjoner och sesam

  • Vattenmelonsallad med bönmix, rödlök, mynta och fetaost

  • Grillat bröd med tex mex chilimajs, getost, citron och gräslök