Grillat bröd med tex mex chilimajs, getost, citron och gräslök
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
200 g mjuk getost
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
200 g mjuk getost
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar Bonduelle Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Finhacka gräslöken. Riv skalet av citronen och rör ihop det med getosten. Smaka av med salt och peppar.
- Steg 2Halvera tomaterna och vänd ihop dem med Tex Mex-bönorna.
- Steg 3Grilla brödet hårt i en grillpanna eller i ugnen och gnid in det med vitlök.
- Steg 4Lägg upp det grillade brödet på ett fat med getost och placera tomat- och bönblandningen ovanpå osten.
- Steg 5Avsluta med några droppar god olja, en handfull oliver och peppar.
Se även: