1. >Sedan 1853
  2. >Bonduelle Nordics är nu officiellt B Corp™-certifierad

Bonduelle Nordics är nu officiellt B Corp™-certifierad! 🎉
Detta är inte vilket certifikat som helst, utan en topprestation i vår mission att inte bara vara bäst i världen, utan bäst för världen 🌍 Det är en betydande skillnad som vi är otroligt stolta över

Vad betyder B Corp™?

B Corp™-certifieringen är en av de ledande internationella erkännandena inom hållbarhet, socialt ansvar och transparens. Certifieringen ges endast till företag som uppfyller de högsta standarderna inom 5 nyckelområden: styrning, medarbetare, samhälle, miljö och kunder. Med andra ord: Bonduelle bedöms utifrån hur bra vi bidrar till en bättre värld för människor och planeten 🌱.

Varför är det viktigt?

Hos Bonduelle tror vi på en framtid där alla kan njuta av hälsosam, hållbar och växtbaserad mat. I 7 generationer har vi åtagit oss att producera ansvarsfull mat, och med B Corp™-certifieringen tar vi ytterligare ett stort steg mot det målet. Detta är inte slutpunkten, utan en utgångspunkt för ytterligare förbättringar. Att uppnå denna certifiering har satt hela företaget i rörelse: Vi har justerat våra stadgar för att sätta människor och miljön i första hand, och vi arbetar aktivt med regenerativt jordbruk.

Vad gör vi annorlunda?

Vi har startat Bonduelle Farm Academy, som har inrättats för att stödja bönder i övergången till regenerativt jordbruk, ett sätt att arbeta som förbättrar jordens hälsa och främjar biologisk mångfald. Och det är inte allt! Vi ser till att du kan spåra exakt var våra produkter kommer ifrån, eftersom vi tror på 100% transparens 🧐.

Det är viktigt att göra en varaktig skillnad för alla. Och vad är vårt mål? År 2025 kommer Bonduelle att vara fullt B Corp™-certifierad globalt. 

Och vi är väl på väg! Tillsammans kan vi bygga en hållbar och hälsosam framtid, från jord till bord!

Vi strävar inte efter att vara "bäst i världen" utan efter att vara "bäst för världen". Är du med? 🌱

Bonduelle - Today’s surprising vegetables, for a better tomorrow 🌍💪