Squashgratäng med röda kidneybönor
Medium
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
200 g squash
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
200 g squash
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Finhacka vitlöken. Hacka oregano grovt och finriv citronskalet på ett rivjärn.
- Steg 2Riv squash och parmesan och tillsätt vitlök, oregano och citronskal.
- Steg 3Rör ner äggen, ett i taget och tillsätt därefter kidneybönorna.
- Steg 4Blanda samman allt och smaka av med salt och peppar och häll blandningen i en eldfast form.
- Steg 5Baka i förvärmd ugn i 210 grader ca 20 minuter tills det fått färg.
Se även: