\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor
skriv ut recept
Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk
Bonduelle
mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk
Bonduelle
mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Finhacka rödlöken.
Steg 2
Rosta brödet och smula det till grova smulor.
Steg 3
Rör ihop peston med grädden.
Steg 4
Blanda kikärtor med lök, pestogrädde, basilikablad och brödsmulor. Smaka av med salt och peppar.
Steg 5
Lägg upp i en djup tallrik.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Kikärts- och hasselnötszaatar, yoghurt o...
Se receptet
Löksallad med majs och dragonvinägrett
Se receptet
Pasta med tomat och kikärtor
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Majs - 3 x 150 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g