1. >Recept
  2. >Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor

Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor

Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g

1 skiva bröd

2 msk. basilkapesto

2 msk. grädde 38 %

1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)

10 basilikablad

Salt

Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g

1 skiva bröd

2 msk. basilkapesto

2 msk. grädde 38 %

1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)

10 basilikablad

Salt

Svartpeppar
  1. Steg 1
    Finhacka rödlöken.
  2. Steg 2
    Rosta brödet och smula det till grova smulor.
  3. Steg 3
    Rör ihop peston med grädden.
  4. Steg 4
    Blanda kikärtor med lök, pestogrädde, basilikablad och brödsmulor. Smaka av med salt och peppar.
  5. Steg 5
    Lägg upp i en djup tallrik.
Behöver du mer inspiration?
LättMediumSvårt
< 15 min:15 - 45 min:45 min. och +
Lekfullt