\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Toskansk gryta med kyckling och kikärtor
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Toskansk gryta med kyckling och kikärtor
skriv ut recept
Medium
4 personer
30 min.
Ingredienser:
till 4 personer
4 burkar
Bonduelle
kikärtor (avrunnen vikt 4 x 160 g)
4 kycklingbröst
Olivolja
1 liten fänkål
2 vitlöksklyftor
1 dl vitt vin eller vatten
2 dl kycklingbuljong,
4 rosmarinstjälkar
4 msk russin
150 g färsk spenat
Salt och peppar
Ingredienser för 4 personer
4 burkar
Bonduelle
kikärtor (avrunnen vikt 4 x 160 g)
4 kycklingbröst
Olivolja
1 liten fänkål
2 vitlöksklyftor
1 dl vitt vin eller vatten
2 dl kycklingbuljong,
4 rosmarinstjälkar
4 msk russin
150 g färsk spenat
Salt och peppar
Steg 1
Skölj kikärtorna i en sil och låt rinna av.
Steg 2
Skär kycklingen i små bitar och stek i en gryta.
Steg 3
Skär fänkål och vitlök i små bitar och stek med kycklingen.
Steg 4
Tillsätt vin, buljong, rosmarin och russin. Låt sjuda i 8 minuter.
Steg 5
Blanda i kikärtor och spenat och låt grytan bli varm.
Steg 6
Smaka av med salt och peppar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Minipaj med kikärtor och bacon
Se receptet
Tortillapizza med kikärtor, halloumi, ba...
Se receptet
Grillad korv med bönbröd och örtdip
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Majs - 3 x 150 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g