\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
300 g grönkål
1 lök, ca 50 g
2 vitlöksklyftor
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
1 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (avrunnen vikt 250g)
2 msk. olivolja
50 g rostade hasselnötter
2 dl yoghurt
2 msk. Worcestershiresås
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
300 g grönkål
1 lök, ca 50 g
2 vitlöksklyftor
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
1 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (avrunnen vikt 250g)
2 msk. olivolja
50 g rostade hasselnötter
2 dl yoghurt
2 msk. Worcestershiresås
Salt
Svartpeppar
Tillaga detta recept med:
Majs - 3 x 150 g
se produkt
Steg 1
Riv sönder grönkålen i grova bitar.
Steg 2
Skär rödlök och vitlök fint.
Steg 3
Stek kål, lök och vitlök i olja i en het stekpanna tills det är lätt brynt, tillsammans med bönor och majs.
Steg 4
Rör yoghurt med worcestershiresås och krydda med salt och peppar.
Steg 5
Lägg upp kålen i en stor skål eller på en tallrik, strö över hasselnötter och servera med yoghurtsås.
Tips:
Serveras som tillbehör till både fisk och kött, kan även ätas som vegetarisk rätt och kan tillagas med linser eller bönmix.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Tonfisksallad med gurka, röda kidneyböno...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g